GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA / OTOMATİK / ROBOT

Gebelik hassas bir dönem, Gebelik haftası hesaplama programı insanının daha hassas olduğu, hafta hafta gebelik hesaplama daha endişeli olduğu bebeği ile ilgili sorumluluklar duyduğu kaç aylık hamileyim otomatik hesapla onun bir zarar görmesinden korktuğu bir dönemdir. Hafta hafta bebek gelişimi hesaplama, doğuma kaç gün var hesaplama, gebelik hesaplama cetveli bu bilgiler yapılacak testler için çok önemlidir. Bunu yaparken son adet kanamasının başladığı tarih baz alınır. Kaç haftalık hamileyim hesaplama, adet gününe göre hamilelik hesaplama, doğum süresi nasıl hesaplanır?


Döllenme olduktan sonra yumurta hücresinin 23 tane kromozomu var. Anne adayından gelen onun genleri taşıyan. Spermin içinde de 23 tane kromozom var. Bir canlının 46 tane kromozomu vardır. O 46 kromozomluk birleşme döllenme sonucunda yumurta hücresinin içinde gerçekleşiyor.


Eğer erkek beraberinde Y kromozomu getirmişse, sperm hücresi Y kromozomu getirmişse o zaman döllenme sonucu oluşan canlı erkek cinsiyetine sahip oluyor. Eğer beraberinde X kromozomu getirmişse o zaman oluşan canlı dişi cinsiyete sahip olur, yani bir kız çocuğu ortaya çıkıyor. 
Yeni Sayfa 1

GEBELİK HAFTASI HESAPLAMA

Not: Bilgisayarınızın tarih ayarlarının doğru olduğunu kontrol edin. Gebelik haftası hesaplayıcı bu tarihe göre hesaplama yapacaktır. Tarih yanlış ise gebelik haftası hesaplamaya yapmadan önce bilgisayarın tarih ayarlarını değiştirin. Gebelik hesaplama programını doğru kullanarak beklenen doğum tarihini hesaplamanız mümkündür.

 Son adet tarihinizin ilk günü:
Bilgilere göre şu anda hafta günlük hamilesiniz.
Bebeğin doğum tarihi:

Gebelik (hamilelik) haftası hesaplama programı için (3 günlük hata payı verilir)