Kaç aylık hamileyim otomatik hesapla (son adet tarihine göre)

Kaç aylık hamileyim otomatik hesapla ekranı arayanlar için oldukça basit, anlaşılır ve yüksek ihtimalle doğruluk payı olan bir Kaç aylık hamileyim otomatik hesapla programı hazırladık. Hamileyim ama kaç aylık bilmiyorum diyen Anne adayları için hazırlanan otomatik gebelik hesaplama ile son adet tarihine göre kaç aylık hamileyim hesaplama yapabilirsiniz. Hamilelik sürecinde ve doktor testlerinde oldukça önem arz eden gebelik haftası hesaplama programı güncel haliyle sitemizde.

Unutulmaz anılarla dolu 40 haftalık bir serüven, bebeğinizin ilk hareketleri, sesinizi duyduğu o ilk an, onu ilk görüşünüz, bebeğinizle birlikte keşfedeceğiniz yeni hayatının en özel anları, unutulmaz anılarla dolu hamilelik serüveni başlıyor. Gebelik hesaplama ile hangi haftadayım öğrendiniz ve Hamilelik hem siz hem de sevdikleriniz için eşsiz anlarla dolu muhteşem bir yolculuktur. Sonunda minik yavrunuzu kucağınıza alacağınız bu eşsiz yolculukta ilk adım yeni bir hayatın temellerinin atıldığı döllenme aşamasıdır.

Her şey yumurta hücrelerinden birinin yumurtayı dölleyecek şanslı spermle karşılaşmak üzere hazırlanması ile başlar. Hafta hafta gebelik hesaplama ile kaç haftalık hamileyim? sorusuna yanıt bulduktan sonra karın boşluğuna salınan yumurta fallop tüpüne girer ve 12-24 saat boyunca orada döllenmeyi bekler. Bu esnada binlerce sperm hücresi yeni bir hayatın başlangıcı ile sonuçlanacak yolculuklarına çıkmıştır. Aralarından yaklaşık 300 kadarı yumurtaya ulaşmayı başarır.

Ama sadece biri yumurtadan içeri girebilecek kadar şanslıdır. Gebelik haftası hesaplama yaptınız ve yeni bir hayata merhaba denen ilk an gelmiştir. Müjdeli haberi eşinizle paylaştığınız anı hatırlayın, iyi hazırlanmış bir konuşmamı, içinizden kopup gelen mutluluk çığlığımı, bebeğinizin müjdesini hangi yolla vermiş olursanız olun, hiç şüphesiz bu hayatınızda paylaşabileceğiniz en güzel haberlerden biridir. Ailenizin yeni üyesi sevginizle beraber büyümeye devam ediyor.

GEBELİK HAFTASI HESAPLAMA

Not: Bilgisayarınızın tarih ayarlarının doğru olduğunu kontrol edin. Gebelik haftası hesaplayıcı bu tarihe göre hesaplama yapacaktır. Tarih yanlış ise gebelik haftası hesaplamaya yapmadan önce bilgisayarın tarih ayarlarını değiştirin. Gebelik hesaplama programını doğru kullanarak beklenen doğum tarihini hesaplamanız mümkündür.

 Son adet tarihinizin ilk günü:
Bilgilere göre şu anda hafta günlük hamilesiniz.
Bebeğin doğum tarihi:

Gebelik (hamilelik) haftası hesaplama programı için (3 günlük hata payı verilir)